Kixx-Online kinderkleding

Kixx Online is een online kinderkledingwinkel. Ze verkopen o.a. merken zoals Bengh, Bor*z, Replay, Diesel, Muy Malo, Vingino, Retour, IKKS, NoNo, Ra-Re, Nolita, GSis en GBro.

Wij hebben inmiddels twee webwinkelsystemen ontwikkeld voor Kixx-Online. Momenteel zijn we bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten voor Kixx-Online; een webwinkel is immers nooit af. De nieuwe functionaliteiten moeten zorgen voor o.a. grotere betrokkenheid van de klanten en verbeterde gebruiksvriendelijkheid.

Nieuwe functionaliteiten houden o.a. in dat het binnenkort mogelijk zal zijn om een account aan te maken op kixx-online.nl. Met deze account kun je dan sneller bestellingen plaatsen en handig de status van geplaatste bestellingen bekijken. Verder gaan we beginnen met het ontwikkelen van een gepersonaliseerde nieuwsbrief waarin artikelen staan die zijn afgestemd op de wensen van de klant.

Ook zijn we een aantal functionaliteiten aan het ontwikkelen waar we voorlopig nog niets over kunnen zeggen. Om een tipje van de sluier te lichten: er komt o.a. een functionaliteit die gepersonaliseerd voordeel biedt voor de klanten van Kixx-Online.

URL: Kixx-Online kinderkleding